Pusat Studi Al-Qur'an dan Hadis archive
Date : May 2020

thumb

Idul Fitri di Tengah Pandemi, Nekat Silaturrahmi?

by PSQH
Categories: KAJIAN, Kajian Tafsir
Tags: No Tags
Comments: No Comments
Published on: May 26, 2020

“Siro kabeh podhoho nyawijikake ing Allah, ojo podho nyekutukake opo-opo. Lan ambagusono marang wong tuo loro, kerabat-kerabat, anak yatim, wong-wong miskin, tonggo kang parek, (cepak, cedhak, caket), tonggo adoh, lan konco ing lelungan utowo ono ing penggawean, lan ibnu sabil, lan budhak-budhak kang siro miliki, saktemene Allah Ta’ala iku ora dhemen wong kang gumedhe kang[...]

Welcome , today is Wednesday, October 28, 2020