Pusat Studi Al-Qur'an dan Hadis archive
Category : LIVING QURAN DAN HADIS

thumb

Amaliah Surah At-taubah dalam Tafsir Al-ibriz

by PSQH
Tags: No Tags
Comments: No Comments
Published on: December 5, 2019

Sayekti utusan kang nyekseni siro kabeh iku utusan saking awak-awaan iro dhewe lan bangsa-bangsa iro dhewe, ora saking bongso liyo ora saking jin lan ora saking Malaikat, utusan mau keroso abot banget ngerasaake kepayahan iro kabeh lan lobo banget (nemen kepingin) supoyo siro kabeh podho oleh pitidhuh, lan banget welas asihe marang siro kabeh, tegese[...]

Welcome , today is Friday, December 6, 2019